Nimalo dobre vijesti za Marokanca

Kakvu je povredu zadobio Badr Hari?

5

Komentari (5)

Mele
Hari ga je 2 puta slao na pod, 1 i 3 rundu je imao sigurno, u drugoj je Rico bio bolji, momak je 50 ljudi prebio, nije slab borac, ali je Hari ipak klasa, sa 20 se tukso sa najjacim ljudima svijeta u Japanau na K1 , bio i prvak svijeta...sad su mu 35. ali moze jos koju godinu sigurno udarati se po ringu.
ragnarrsonn
Naslov odudara od teksta
andi
bravo ,,takve natpise trebamo,promociju svih sportova,OVO JE BILO SVJETSKI I O TOME SE PIŠE ,bravo sport.ba.HARIS JE BIO BOLJI ALI I RIKO JE POKAZAO DA JE MOMĆINA,gotovo da je prihvatio poraz a priznao je da je Haris bio bolji u ovoj borbi..
ragnarrsonn
Dobro nisi napiso Haris Dzinovic
19211921
a u pm samo o ovom pisete
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.