'Novi Conor' krenuo koracima starog: Pogledajte haos kojeg je izazvao pred UFC noć u Londonu
Foto - Screenshot

Paddy Pimblett izazvao incident

'Novi Conor' krenuo koracima starog: Pogledajte haos kojeg je izazvao pred UFC noć u Londonu

M. Šljivak

UFC se vraća u London.

Vikend donosi zaista interesantne borbe, a na njemu će nastupiti i borci lake kategorije Paddy Pimblett i Ilia Topuria.

Iako ne idu jedan na drugog Pimblett i Topuria su dobro zakuhali pred ovaj meč, te su se umalo potukli u dvorani.

Došlo je do verbalnog sukoba, Pimblett je čak flašom gađao gruzijskog borca, ali se srećom ovaj uspio izmaći. Topuria je potom uzvratio, no srećom ekipe su ih uspjele smiriti i sve je završilo na pokušaju udaraca, gađanjem predmetima i uvredama.

Vrlo je vjerovatno da ovaj sukob neće ostati samo na ovakvom sukobu. Ako obojica dobiju svoje borbe za vikend, UFC će ih vjerovatno i spojiti za naredni meč.

Paddy Pimblett se u subotu bori protiv Rodriga Vargasa, dok Topuria otvara glavni dio večeri borbom protiv Jaija Herberta.

The Baddy je u karijeri na omjeru od 17-3. Zvijezda je u najavi u UFC-u, a mnogi ga nazivaju nasljednikom Conora McGregora, posebno zbog dugog jezika kojeg ima.

Ilia Topuria još uvijek je neporažen. Ima omjer od 11-0 i sigurno je da bi se volio dočepati Pimbletta u narednom meču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi