Kamerunska zvijer se se u facu smijala bokseru koji se svim silama trudio da pokaže svoju snagu

Nije mu mogao ništa

Kamerunska zvijer se se u facu smijala bokseru koji se svim silama trudio da pokaže svoju snagu

Admin Čaušević

Američki bokser u lakoj katerogiji Ryan Garcia je je poznat po svojim brzim udarcima, ali čini se da u njima i nema previše snage. 

Garcia je posljednjih dana trenirao sa Francisom Ngannoum, kamerunskom zvijeri iz UFC-a, i nije se baš proslavio.

Amerikanac je pozvao MMA borca kako bi trenirali zajedno. U izazovu "udarci u tijelo" Garcia bukvalno nije mogao ništa snažnom Kameruncu.

Garcia se je počeo sa nekoliko brzih udarca, trudio se koliko je mogao, ali čini se da nije mogao ništa svom sparing partneru koji je sve pratio s osmjehom na licu.

Inače, 21-godišnji Garcia je neporažen u 20 profesinalnih borbi, a 17 svojih pobjeda je ostvario nokautom. Posljednju je ostvario u februaru kada je nokautirao Francisa Fonsecu.

Na drugoj strani, Ngannou je ranije ovog mjeseca na događaju UFC 249 pokazao svoju snagu. Pobijedio je Jairzinha Rozenstruika za 20 sekundi.

Top Komentari

Mele
Sa ovom pancirkom na stomaku, ni meni nebi mogao nista...
3 0
Penderinos
Ne radij lik
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi