13

Komentari (13)

Robijasi_It
Ma sve uredu al zasto u komentarima tolika mrznja prema Muslimanima ko vas dira skinite se vise sa leda muslimana vidite da jedu sve zive
Noone
Vidi se da se lik deformisao od skidanja kilaže. Ovo je bolest čista. Digao kile da bi pobijedio jednog prosječnog Cowboya i sad se opet vratio. Da je ostao gdje je, možda bi bio bolji u ovoj borbi
douglasssy
Sad nekako sve gledam ove clanke, komentare drugih boraca na racun Conora; pa covjek im je trn u oku. Ali kako kazu, za dobrim konjem se uvijek prasina dize. Cinjenica je da je Conor u tranziciji, treba dosta da poradi na sebi, ali sta sad, gubio je i prije, pa se vracao. A ovi tzv muslimani i braca, nece nikad biti "veci" kao subjekt u UFC - u. Zato i seru ovoliko.
thebabo
Preskočio terapiju?
makke07
Nikakve veze nema komentar sa islamom niti je covjek rekao ja sam musliman i dao svoj komentar,izgleda da vama smetaju pa cekate priliku.
douglasssy
Evo ih poceli su. hahahahah.. :D cekao sam vas da odbranite cast ovih bradonja.
vedin
Conor možda jesto konj, ali sigurno nije dobar.
douglasssy
nije dobar? Mislis borac? Sreca tvoja pa si ti kompetentan da kazes je li dobar borac. hahahahha
douglasssy
nekad ovako, kad cekam debile ppoput vas dole
Miky007
Sta uzimas da se i ja opustim malo?
douglasssy
ako ti kazem, morat ces me ubiti.. :D
YouTalkinToMe
Ti kao sa svojim komentarom digao prašinu pa umislio da si dobar konj a nisi dobar već samo konj - raga.
douglasssy
ajd prevedi mi to majstore...nisam upoznat sa tim terminom :D
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.