"Khabiba su čekale batine, ali on sad ne postoji! Što se mene tiče on i Conor su u penziji"

Jasna poruka Tonyja Fergusona

"Khabiba su čekale batine, ali on sad ne postoji! Što se mene tiče on i Conor su u penziji"

Midhat Šljivak

Tony Ferguson dobio je rezervnog protivnika za UFC 249.

Umjesto Khabiba Nurmagomedova Ferguson će se za privremeni pojas prvaka lake kategorije boriti s Justinom Gaethjeom, a El Cucuy je pred ovaj meč istakao kako za njega Khabib ne postoji.

"Khabiba su čekale batine, ali on sad ne postoji. Tu je Justin Gaethje, kojeg zovu The Highlight. Sad će on dobiti svoj highlight. Tako ću ga jako udariti da će mu se pojaviti zvijezde pred očima", rekao je Ferguson.

Nije imao nikakvu poruku za Khabiba, ali ni za Conora McGregora koji također cilja pojas.

"Nemam nikakvu poruku. Što se mene tiče oni su u penziji. Preostaje im da prekinu s ovim poslom i da odu. Ovo je sport za prave muškarce, a ti likovi su gomila pičkica", dodao je Tony.

Ipak, gotovo je izvjesno da će pobjednik ovog meča morati da se bori s Khabibom jer je on još uvijek vlasnik pojasa šampiona.

Podsjetimo, borba između njega i Fergusona propadala je već pet puta.

Top Komentari

Martial9
Ne laji pasce jedno kad dodete u ring nigdje vas nema ista si gnjida ko I Conor samo blebecete
7 0
realista1982
Ovi Amerikenjci samo pokusavaju da ismijavaju ovog Kabiba, a ovaj dodje i hladno im se na**** mame u sred Amerike...
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi