Khabibov menadžer o Conoru: On je g***o, vrijeđao je našu vjeru i prešao je sve granice

Ali Abdelaziz se oglasio

Khabibov menadžer o Conoru: On je g***o, vrijeđao je našu vjeru i prešao je sve granice

M. Šljivak

Ali Abdelaziz, menadžer UFC prvaka lake kategorije Khabiba Nurmagomedova, potvrdio je za ESPN kako njegov klijent nema namjeru da pruži šansu za revanš Conoru McGregoru.


Iako se sve glasnije priča o novoj borbi velikih UFC zvijezda, Abdelaziz tvrdi da od toga nema ništa.

"Jedina šansa da se ponovo bore je da se nešto desi na ulici", rekao je Abdelaziz i nastavio je:

"Conor je g***o, je li vam to jasno? Da bi zaradio novu borbu mora napraviti nešto spektakularno. Zvijezda je jer je najveće đubre. Budimo realni, ne volimo tog lika i nikada ga nećemo voljeti. Vjerovatno će biti problema svaki put kad ga vidimo. Vrijeđao je našu porodicu, rasu, vjeru. Prešao je sve granice, a to s Khabibom ne može tako", istakao je Ali Abdelaziz.

Conor je izgubio od Khabiba 2018. godine, a tek nedavno je odradio novu borbu i pobijedio je Donalda Cerronea, nakon čega su počele priče o novoj borbi.

Međutim, na meč će Irac očigledno morati da čeka, a Khabibu slijedi izazov 18. aprila protiv Tonyja Fergusona.

Top Komentari

Keno
fakat je presao sve granice zvaljo
3 0
svasta
Trebo si ga zadavit
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti