Khabibov revanš sa medvjedom je nasmijao sve
Khabib Nurmagomedov je zahvaljujući žestokim treninzima izrastao u jednom od najboljih boraca svijeta i još se nije našao čovjek koji bi ga pobijedio

Khabibov revanš sa medvjedom je nasmijao sve

Midhat Šljivak

Snimak na kojem se UFC šampion Khabib Nurmagomedov borbi sa medvjedom odavno je postao legendaran.

Dagestanac je zahvaljujući takvim treninzima danas postao nepobjedivi šampion, a animator Mojahed Fudailat se odlučio malo i našaliti i kreirati video revanša Khabiba sa medvjedom.

U videu koji je napravio ovog puta su i medvjed i Khabib odrasli. Ipak, ponovo je uspio da pobijedi medvjeda, a pored njih se u animaciji pojavljuju i mnoge druge poznate MMA face, među kojima je i Conor McGregor.

Ovaj video je nasmijao apsolutno sve, a ovako izgleda:

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Bez veze.
3 8
Mr.Balboa
Hahahaha super video!!!
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti