Khabibove pomoćnike žele doživotno suspendovati, ali novi dokazi pokazuju da je McGregor kriv!

Prvi je počeo tuču

Khabibove pomoćnike žele doživotno suspendovati, ali novi dokazi pokazuju da je McGregor kriv!

E. Čaušević

UFC je danas objavio da će članovi tima Khabiba Nurmagomedova koji su se sukobili sa Conorom McGregorom biti doživotno suspendovani.

Khabib je u spektakularnoj borbi pobijedio Conora, a nakon toga je napravio haos. On je preskočio kavez i potukao se sa članovima ekipe irskog borca, ali ni Conor nije ostao dužan jer je ostao u kavezu kako bi se tukao sa dvojicom članova Khabibove ekipe.

Naime, UFC je objavio da su Zubari Tukhugov i Islam Makhacev bili u ringu s Conorom i tukli se s njim, te da će zbog toga biti doživotno suspendovani. Međutim, na Twitteru se pojavio snimak koji jasno pokazuje da oni nisu prvi počeli sukob, već da je to bio McGregor.

Novi snimak koji se pojavio na Twitteru jasno pokazuje da je McGregor prvi udario jednog od članova Khabibove ekipe, a nakon toga je došlo do sukoba između njih. Zbog toga je sada jasno zašto ih Conor nije tužio i oni su pušteni iz pritvora, no nadaju se da će i UFC uzeti ovo u obzir i ublažiti njihovu suspenziju.

Top Komentari

bebi
Čudo nisu rekli da je ovaj terorista jer je musliman pa eto narušio usput neka ljudska prava ovog aman McGregora blah
68 4
Chupy
Samo me zanima da je "u kontru otislo"?! Mislim da je Mc'ćiken ovo napravio. Onaj celavi peder, odnosno White, bi napravio Show u pozitivnom smislu od svega ovoga!!!! Aliiii posto je u pitanju.....itd itd itd, bolje da sutim.
37 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi