Čak se i Jusuf Nurkić oglasio na Twitteru nakon meča Khabib-McGregor

Zna se za koga je navijao

Čak se i Jusuf Nurkić oglasio na Twitteru nakon meča Khabib-McGregor

Endin Čaušević

Veliki spektal jutros su priredili Khabib Nurmagomedov i Conor McGregor, a tuča se nastavila i van kaveza.

Pobjedu u ovom meču odnio je Khabib koji je to uradio lakše od očekivanog i tako je zadržao titulu u lakoj kategoriji UFC-a. Ipak, Dagestanac je potom napravio neviđeni haos nakon što je preskočio ogradu kaveza i krenuo da se tuče sa članovima Conorovog tima.

Veliki spektakl u Las Vegasu pratio je i Jusuf Nurkić koji je navijao za Khabiba. Bh. košarkaš je ranije govorio da će Khabib lagano "riješiti" McGregora što se na kraju i desilo. Nakon svega Nurkić se kratko oglasio na Twitteru porukom za čelnike UFC-a koji nisu željeli Khabibu uručiti pojas.

"Čovjek je pobijedio i dajte mu pojas!", poručio je Nurkić preko svog zvaničnog Twitter profila.

Top Komentari

starmac
Tako je majstore.
37 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti