Poznat identitet napadača na McGregora, UFC ih doživotno suspenduje

Iz Khabibovog tima

Poznat identitet napadača na McGregora, UFC ih doživotno suspenduje

Edmir Škorić

Članovi tima Khabiba Nurmagomedova koji su napali Conora McGregora bit će izbačeni iz UFC-a.

Radi se o Zubairi Tukhugovu i Islamu Makhacevu, koji su nakon borbe u kavezu napali irskog borca, dok je malo prije Khabib preskočio ogradu kako bi se obračunao sa jiu jitsu trenerom McGregora.

Tukhugov se krajem mjeseca trebao boriti sa McGregorovim timskim kolegom Artetom Lobovom, kojeg je Khabib prije nekoliko mjeseci ošamario u hotelu i zbog čega je nastao haus kada je Irac napao autoubs.

Obojica gore navedenih napadača na McGregora imaju po 27 godina i nikada više neće imati pravo da se bore.

Tukhugov je ostvario tri pobjede uz jedan poraz, dok je Makhachev upisao šest pobjeda u šest borbi. Jutrošnji incident im je došao glave.

Caption

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi