5

Komentari (5)

Noone
Ovaj čovjek će karijeru završiti bez poraza!!
zak84
Tele cecensko…..
Bendzitis
A sta si ti da sudis koga konjino
Irriducibilli
moj Khamzate, imao si 4 borbe u UFC-u protiv nerangiranih boraca, gdje su ti davali vrece za udaranje da se stvori hype oko tebe... Borio se Izzy potiv boljih hrvaca nego sto si ti pa ih je sve pocistio osim Jana koji je ipak visa kategorija i po meni Izzy je u tu borbu usao prerano, nedovoljno pripremljen, trebao je barem 1-2 meca odraditi sa drugim borcima... Kad pobjedis nekoga iz top 3, bilo u velteru ili srednjoj javi se mada mislim da ces se tu dobro okliznuti i da ce taj hype oko tebe biti ugasen...
Bendzitis
Čovjek je teško izdominirao sve borce vidi da se da ima i tehniku i snagu prvaka, ne znam o čemu pričaš ti. Pa šta bi trebao da dođe u UFC i da nakon 4 borbe ide na titulu?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.