Kličko se vraća? Na Joshuin broj je već stigla zanimljiva poruka

Ko je naredni protivnik AJ-a?

Kličko se vraća? Na Joshuin broj je već stigla zanimljiva poruka

Da li se sprema veliki povratak Vladimira Klička? Ništa nije nemoguće, posebno nakon što je promoter Eddie Hearn zagolicao maštu ljubitelja boksa.

Danas 42-godišnji Kličko je okačio rukavice o klin nakon dva uzastopna poraza, od Tysona Furyja i Anthonyja Joshue. Prvo ga je Fury nadboksao i skinuo sa trona, dok ga je Joshua nokautirao u borbi za unifikaciju pojaseva prethodno oduzetih Furyju.

Iako danas svi ljubitelji boksa željno iščekuju revanš između Tysona Furyja i Deontayja Wildera, ali i mogući dvoboj Wildera i Joshue, sada je Eddie Hearn u razgovor ubacio i ime Vladimira Klička.

Hearn je govorio o potencijalnim protivnicima Anthonyja Joshue u aprilu naredne godine, a upravo tada je "iskočilo" i ime nekadašnjeg prvaka svijeta u teškoj kategoriji.

"Trenutno je to Deontay Wilder, to je barem ono što mi želimo. Mogao bi to biti i Tyson Fury, ali čak i pobjednik meča Whyte - Chisora. Možda i Olaksandr Usyk ili Jarrell Miller. Sve je još otvoreno", poručio je Hearn, pa otkrio "pikanteriju":

"Kličko se želi vratiti. Čini mi se da je poslao poruku Joshui i rekao mu: 'Želim se vratiti boksu, osjećam da trenutno mogu pobijediti svakoga u teškoj kategoriji".

Top Komentari

mesut10
Moze se samo vratiti po još koji nokaut. Treba znati kada je dosta. Pogotovo u borilačkom sportu.
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi