Ko bi rekao da ova zvijer ima 44 godine? Vladimir Kličko ostavio sve bez teksta svojim izgledom

Legendarni bokser se oglasio na Instagramu

Ko bi rekao da ova zvijer ima 44 godine? Vladimir Kličko ostavio sve bez teksta svojim izgledom

E. Čaušević

Vladimir Kličko sigurno je jedan od najboljih boksera svih vremena ako ćemo suditi prema njegovim rezultatima.

Kličko je godinama dominirao na sceni teške kategorije i zbog toga je sigurno jedan od najboljih boksera ikad iako se mnogima baš i nije svidio način na koji se on borio.

Legendarni Ukrajinac svoju karijeru odlučio je završiti prije tri godine. Kličko je u 69 borbi ostvario 64 pobjede, a od toga 53 su bile nokautom. Osvojio je 29 svjetskih titula što je zaista veoma impresivno.

U posljednjim godinama Klička i nismo baš viđali u javnosti, te je odlučio baš da se odmori od svega. Tek ponekad se oglasio na društvenim mrežama samo kako bi svojim navijačima pokazao da je živ.

Kličko je upravo sinoć objavio fotografiju zbog koje su mnogi ostali bez teksta. Iako ima 44 godine Kličko je pokazao da je još uvijek u nevjerovatnoj formi, te da bi se sigurno već sutra mogao vratiti u ring.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije