Ko može biti tjelohranitelj Floyda Mayweathera? Ovi momci su ogromne zvijeri koji imaju sjajne plate

Samo rijetki mogu dobiti posao

Ko može biti tjelohranitelj Floyda Mayweathera? Ovi momci su ogromne zvijeri koji imaju sjajne plate

M. Šljivak

Jedan od najboljih boksera svih vremena Floyd Mayweather nigdje ne ide bez nekoliko tjelorhanitelja.

Omaleni bokser (173cm) jedan je od najbogatijih sportista svijeta, pa nije nikakvo čudo što plaća ogroman novac za vlastitu zaštitu.

Navodno The Money uz sebe uvijek ima ogromne količine keša, navodno između 80 i 250 hiljada dolara. To naravno treba i zaštiti, pa Mayweather je gotovo uvijek u društvu ogromnih ljudi, duplo težih i mnogo većih od njega.

A šef Mayweather svoje 'zvijeri' itekako dobro plaća. Čini sve kako bi bili veoma zadovoljno, a prema nekim informacijama njihova plata je čak 150.000 dolara.

Nije to sve. Često Floyd svoje čuvare obraduje i prigodnim poklonima, pa su bonusi jako česti i ogledaju se kroz skupocjene satove ili automobile.

Kako je nositi se sa Floydovim tjelorhaniteljima najbolje je opisao Conor McGregor.

"Nisam se ni okrenuo kako treba, a oni su već bili na meni. Bio sam sjeban i odjednom je nastala gužva. Da su te glavonje napravile još nešto, kunem vam se da bih ih isprašio", samouvjeren je bio Conor McGregor.

Realno je teško očekivati da bi MMA zvijezda mogla išta napraviti protiv ovih istinskih zvijeri koji često imaju preko dva metra i 150 kilograma.

Da bi neko postao član osiguranja čuvenog boksera potrebno je dakle da se sposobni nositi velike težine, da ste visočiji od dva metra i da niste mršavac.

Od vas se očekuje također da pored zaštite imate ulogu i ličnog asistenta i jasno je nakon svega da ovaj posao nije baš za svakoga.

Top Komentari

Zulfikar
Valja ovo hraniti, ovi bizoni za uzinu pojedu po 2 kante KFC-a, i to ponaosob.
11 0
Penderinos
Evo ja cu ga čuvar za cenera po satu, a nisam nista slabiji od ovih strvina
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi