"Londonski mostovi padaju, Joshua će biti nokautiran"
Foto - Instagram

Arum prijeti

"Londonski mostovi padaju, Joshua će biti nokautiran"

Midhat Šljivak

Dillian Whyte sinoć je brutalno nokautiran od strane ruskog boksera Alexandera Povetkina.

Legendarni Rus koji će za nekoliko dana proslaviti 41. rođendan je dva puta bio u nokdaunu, ali je u petoj rundi brutalnim uppercutom pogodio Whytea u bradu i došao je do pojasa privremenog WBC prvaka i protiv njega će Tyson Fury morati da brani pojas.

Ovo je bio i novi žestok udarac na promotora Eddieja Hearna, a njegov veliki rival Bob Arum tvrdi da će Kubrat Pulev isto ovo napraviti Anthonyju Joshui, prvaku svijeta kojem se također Hearn brine o karijeri.

"Pulev će nokautirati Joshuu. Londonski mostovi padaju", napisao je na Twitteru Bob Arum.

Arum je uvjeren da će Pulev uspjeti da sruši Joshuu. Mnogo puta je već o tome govorio i siguran je da će Bugarin doći na tron teške kategorije.

Joshua i Pulev trebali bi se boriti početkom decembra u Londonu.

Top Komentari

Mele
Pulev ce da ga popusi u Londonu...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti