Najstrašniji čovjek svijeta izazvao iritantnu zvijezdu na meč: "Pojeo bih ga"
Foto - Instagram

Martyn Ford o Jakeu Paulu

Najstrašniji čovjek svijeta izazvao iritantnu zvijezdu na meč: "Pojeo bih ga"

Midhat Šljivak

Najstrašniji čovjek svijeta Martyn Ford izazvao je američkog YouTubera Jakea Paula na meč.

Iako se još nije obračunao s iranskim Hulkom Sajadom Gharibijem, Ford je uvjeren kako će u borbi gorostasa on izađi kao pobjednik, pa je odlučio izazvati i zvijezdu društvenih mreža u borbi koja bi sasvim sigurno izazvala veliku pažnju.

"Bila bi to velika borba koja bi privukla veliku pažnju", rekao je Ford koji smatra da bi mu Jake Paul bio 'ručak'.

"Pojeo bih ga, ali bez dileme bi to bio blockbuster", poručio je najstrašniji čovjek svijeta.

Jake Paul za razliku od Forda ima poprilično iskustvo u ringu. Sramotio je MMA zvijezde u bokserskim mečevima, a brutalno je nokautirao Tyroona Woodleyja i Bena Askrena.

Ukupno je u karijeri ovaj 25-godišnjak odradio pet borbi i svih pet je dobio, od čega je četiri puta slavio nokautom.

Ipak, borba protiv gotovo 20 centimetara visokog i mnogo težeg Forda bila bi ozbiljan izazov i vidjet ćemo hoće li do njihovog obračuna doći.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti