Nikad mršaviji "najstrašniji čovjek na svijetu" ispao velika kukavica!

Otkrio je sve detalje

Nikad mršaviji "najstrašniji čovjek na svijetu" ispao velika kukavica!

A. Čaušević

Okršaj između Martyna Forda i Sajida Gharbija se čekao mjesecima, ali se nikad nije održao.

Ghabirbi i Ford su trebali u ring ući 30. aprila, ali je na kraju taj meč otkazan. Nakon otkazivanja borbe dosta toga je bilo rečeno.

Mnogi su osuđivali Iranskog Hulka da nije smio izaći na megdan "najstrašnijem čovjeku na planeti", ali istina je potpuno drugačija.

U razgovoru za The Sun Ford je otkrio da je on bio taj koji je otkazao borbu uz pomalo bizarno objašnjenje.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cc7ZTTWqtAH/[/instagram]

"Bio sam zabrinut za njegovo psihićko stanje i kako se osjećao. Ta sam takav. Ne mogu se boriti s nekim ko bi izvršo samoubistvo nakon borbe", rekao je Ford.

Oglasi

"Neko mi može reći šta mene briga zbog toga, ali ko je gledao naš susret razumjet će da bi bio skršen. Imali smo sukob i malo sam ga gurnuo..."

"Tada sam ga pogledoa u oči, onda sam se okrenuo i rekao svojoj djeci da neće biti borbe", objasnio je on.

Ford je u nastavku objasnio da se praktično sažalio na Iranskog Hulka i zbog svega šta je on prošao nakon što ga je Britanac poslao na pod prilikom sučeljavanja.

Možda ovo i objašnjene donekle ima smisla, međutim postavlja se i pitanje zašto onda Ford želi da se bavi borilačkim sportom ukoliko će sažalijevati svog protivnika.

Inače, Ford je značajno smršao u proteklom periodu. Izgubio je 30 kilograma i definitivno izgleda drugačije nego ranije.

Promo

Oglasi

Najnovije vijesti