Oglasio se osramoćeni Iranski Hulk, žestokom uvredom je ponizio "lijepog dečka"

Ništa od borbe

Oglasio se osramoćeni Iranski Hulk, žestokom uvredom je ponizio "lijepog dečka"

Admin Čaušević

Sajad Gahribi je za otkazivanje brobe protiv Martyna Forda okrivio Britanca te je najavio tužbe protiv nesuđenog rivala. 

Ford koji nosi epitet nastrašnijeg čovjeka na planeti se sa Iranskim Hulkom trebao boriti 30. aprila, ali prije nekoliko dana britanski kluba se oglasio kazavši kao je Iranac krivac zašto neće doći do borbe.

Gharibi je te riječi shvatio kao udar na njegovu čast te kako je osramoćen i odlučio je da reaguje na Instagramu uz niz uvreda na Fordov račun.

"Čuo sam da Ford ne želi da se obri, ne sa mnom već sa bilo kojim drugim borcem. Nikad nisam otkazao borbu, ali on ne želi vide da me vidi. To je protivno ugovoru i moji pravni zastupnici rade na tome."

"Ustvari 'lijepi dečko' ne može nikad da se bori. Samo se krije, uvijek mora tražiti dozvolu od žene. Ne mogu da vjerujem u protivnika poput njega, on je sramota. Ova pobjeda mi ne ida na čast, ovo je šala stoljeća, a ne borba stoljeća", poručio je Gharibi.

Oglasi

Do sada je borba nekoliko puta pomjerana, a definitivno je otkazna u ponedjeljak kada je Ford za sve okrivio Gharibija.

"Ovo je saopštenje koje nisam želio da objavim, ali nažalost moja borba planirana za 30 aprila je odgođena."

"Događaj u O2 Areni će biti organizovan, samo je moja borba otkazana i to zbog razlog koji nisu pod mojom kontrolom. Nije potrebno biti genije da bi se ti razlozi shvatili."

"Ne želim da ponovo pričam o svemu tome, potrošeno je previše vremena i energije. Još uvijek treniram naporno. Sigurno ću se boriti, samo ne znam s kim i kada, ali će se desiti."

[instagram]https://www.instagram.com/p/Bi4qKuwDqQC/[/instagram]

Oglasi

Jedini dosadašnji susret Forda i Gharbijia desio se u Dubaiju prije nekoliko sedmica kada je Ford na tlo bacio Iranca.

Postiđen i osramoćen zbog svega Iranski Hulk je zaplakao pred kamerama na lokalnoj televiziji.

"Nisam bio u stanju da nazovem roditelje otkako sam se vratio u Iran, nisam čak ni pričao s njima", kroz suze je počeo da govori Gharibi.

"Posljednje je što su mi rekli da čovjek koje su vidjeli na snimku nije njihov sin, da je njihov sin mnogo jači od onog što su vidjeli."

"Srce mi puca što ne mogu da pričam s porodicom. Izgubio sam ponos i uništen sam. Prevarili su me i pao sam. Ne mogu da spavam. Uzimam tablete za spavanje. Kako da se nosim sa svim kada mi rođena majka kaže nešto tako?"

Prije definitivnog otkazivanja borbe Forde je i ismijavao Iranskog Hulka jer je smatrao da su njegovi mišići obična montaža.

"Nije bio ono što sam očekivao. Mislim da je jednostavno zavarao svijet fotošopom. Vidjeti ga u stvarnom životu nije toliko impresivno kao vidjeti ga na fotografijama", poručio je Ford.

Dojam je da su višemjesečna prepucavanja bile samo predstava za javnost i ništa drugo...

Top Komentari

Twista
Suti dok se nije predomislio!
5 2
Mele
Jeste li vidjeli ovog debeljucu, pa samo foto shop ga ukrasio misicima na slikama, ha ha, pravi bucko, nigdje misica, stomacic, a na slikama ima plocice kao Ronaldo, ha ha. ma prebio bi ga ovaj strasni, covjek je zvijer, dok njega samo Islandjanin ga moze nabubati za sada...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi