Iranski Hulk je za njega mačiji kašalj: Najstrašnijem na planeti bačena rukavica u lice!

Već mu je obrukao prijatelja

Iranski Hulk je za njega mačiji kašalj: Najstrašnijem na planeti bačena rukavica u lice!

Admin Čaušević

Obrukao mu je prijatelja, a naredna meta mu je "nastrašniji čovjek na planeti".

Nakon što je nedavno pobijedio Eddea Halla, Hathar Bjornsson je speman da Britancu zada još jedan udarac tako što će u ringu pregaziti i njegovog prijatelja.

Popularni Thor je sa dva nokdauna i borbi koja je trajala šest rundi je pobijedio Halla, a sada je bacio rukavicu u lice i Martynu Fordu, poznatom kao "nastrašnijem čovjeku na planeti".

Ovaj bodybuilder će krajem aprila boksovati protiv Iranskog Hulka, ali za nekoliko mjeseci bi mogao ispred sebe imati mnogo krupniji zalogaj.

Oglasi

Hathar Bjornsson je u razgovoru za The Sun rekao da želi u ring sa Fordom koji s druge strane mora prvo dobiti Hallovu dozvolu obzirom na prijateljestvo.

"On se prvo mora boriti, mislim da će dobiti tu borbu. A onda definitivno možemo razmisliti o našoj borbi. Mislim da trenira boks dovoljno dugo kao Eddie i ja te bi to definitivno bila interesanta borba", rekao je Islanđanin.

"Bio bih sretan kada bi se borio ovog ljeta. Trebamo biti iskreni, ne postajem mlađi. Imam 33 godina i ako želim imati boksersku karijeru onda moram biti aktivan."

"Ne mogu čekati godinu i boriti se, onda čekati dvije pa se ponovo boriti. Borbe svako tri mjeseca bi za mene bilo odlično."

Bjornsson je visok 203 cm i težak 146 kilograma, dok je s druge strane Ford niži tri centimetra i lakši tri kilograma poslije posljednjeg vaganja.

Top Komentari

axel42
Od neki dan ovo je otprilike 10ta objava na ovu temu. I uvjek čuda božijeg počnete sa tim "najstrašniji na svijetu"! Pa dajte šta novo, promjenite malo, ljudi ponavljate se ko papagaji!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi