Dok ga najstrašniji čovjek na svijetu ismijava, Iranski Hulk plače pred kamerama od sramote

Kaže da uopšte ne priča s roditeljima

Dok ga najstrašniji čovjek na svijetu ismijava, Iranski Hulk plače pred kamerama od sramote

Admin Čaušević

Odbrojavanje za borbu godine je odavno počelo. 

Martyn Ford koji nosi nadimak "najstrašnijeg čovjeka na planeti" i Sajad Gharibi će se boriti 30. aprila u Londonu, ukoliko ne dođe do nepredviđene odgode borbe.

Već duži period traje prepucavanje između Britanca i Iranca, a nedavno su se dvojica "gladijatora" susrela u Dubaiju kada je Ford otičao lekciju Gharibiju.

Moglo bi se reći da je prva runda pripala Fordu koji je tada na sučeljavanju raznio Gharibija i sada se sigurno nalazi u velikoj psihološoj prednosti.

Gostujući u jednoj emisiji Gharibi je priznao da se poslije te sramote nalazi u katastrofalnom mentalnom stanju, a priznao je da uzima tablete kako bi se borio protiv anksioznosti.

Snagator visok 188 centimetara težak 140 kilograma je čak zaplakao pred kamerama, a priznao je da su njegovi roditelji odbili da pričaju s njim.

Oglasi

"Nisam bio u stanju da nazovem roditelje otkako sam se vratio u Iran, nisam čak ni pričao s njima", kroz suze je počeo da govori Gharibi.

"Posljednje je što su mi rekli da čovjek koje su vidjeli na snimku nije njihov sin, da je njihov sin mnogo jači od onog što su vidjeli."

"Srce mi puca što ne mogu da pričam s porodicom. Izgubio sam ponos i uništen sam. Prevarili su me i pao sam. Ne mogu da spavam. Uzimam tablete za spavanje. Kako da se nosim sa svim kada mi rođena majka kaže nešto tako?"

U međuvremenu prepotentni Ford je čak počeo da ismijava i ponižava Ghariba.

"Nije bio ono što sam očekivao. Mislim da je jednostavno zavarao svijet fotošopom. Vidjeti ga u stvarnom životu nije toliko impresivno kao vidjeti ga na fotografijama", poručio je Ford.

Borilački svijet sigurno s dosta pažnje iščekuje meč dvojice gorostasa, a sudući prema do sada viđenom mnogi šanse daju Fordu koji je inače visok 203 cm i vaga 143 kg.

Top Komentari

Ovaj bivol izgleda kao prosječan bošnjački dudlač nargile,brada šatro vjera,teretana šatro za****n,gucci majica,kačket šatro bogat
3 0
K79
ma vidi se iz aviona da je fotoshop a snimci oni njegovi treninga ko boliwhood produkcija
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi