Spektakularni nokauti u New Yorku

Fantastična noć

Spektakularni nokauti u New Yorku

Midhat Šljivak

Predborbe na UFC 244 eventu donijele su pravi spektakl sa nekoliko zaista nevjerovatnih nokauta.


Corey Anderson je doslovno uništio Johnnyja Walkera u svega dva minuta. Pogađao ga je žestoko od samog početka i sudija je prekinuo meč za veliki trijumf Overtimea.

Anderson je zaustavio Walkerov veliki niz od devet uzastopnih pobjeda i vjerovatno mu je oduzeo mogućnost borbe za titulu protiv Jona Jonesa, a ta se mogućnost sada njemu otvorila nakon zaista sjajne predstave.

Jairzinho Rozenstruik brutalno je nokautirao legendarnog Andreija Arlovskog nakon samo 29 sekundi. Sjeo je strašan lijevi krošej i Surinamac je na spektakularan način došao do svoje devete pobjede i najavio je velike stvari u teškoj kategoriji.

Edmen Shabazyan je također spekakularno nokautirao Brada Tavaresa u prvoj rundi high kickom, dok je Shane Burgos sjajnom predstavom natjerao sudiju da zaustavi borbu u trećoj rundi protiv Makwana Amirkhanija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi