UFC borac mislio da je snijeg, pa glavom skočio na led: "Osjetio sam kako mi koža otpada"
Foto - Instagram

Bizarna nesreća

UFC borac mislio da je snijeg, pa glavom skočio na led: "Osjetio sam kako mi koža otpada"

Midhat Šljivak

UFC borac Merab Dvalishvili zadobio je povrede glave i lica u bizarnoj nesreći.

Ovaj 30-godišnji borac pokušao je skočiti u jezerce dok je obavljao trening u parku i doživio je poprilično neugodne povrede lica i glave.

Dvalishvilli je objavio video skoka u vodu i objasnio je šta se desilo.

"Pomislio sam da je lijep dan za trening i trčanje u parku. Vidio sam jezerce i mislio sam da je prekriveno snijegom. Ispostavilo se da je bila zaleđena, a bilo je i grančica koje su virile. Čim sam probio led osjetio sam kako mi koža otpada. Međutim, ništa nije bilo bolnije nego kad su je vraćali. Sve sada u najboljem redu", napisao je gruzijski borac.

Dvalishvili je od 2017. godine član UFC-a. Član je bantam kategorije najveće svjetske organizacije i borio se sedam puta (5-2). Nakon dva uvodna poraza uvezao je pet pobjeda.

Posljednji nastup je imao u augustu prošle godine kada je pobijedio Johna Dodsona, a u karijeri je na omjeru od 12-4.

Top Komentari

struja
Pa zato je on borac UFC-a,dalabu
3 0
Beclija90
Eh trebao si reci bismillah i sve bi proslo kako treba
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi