Mike Tyson izgleda zastrašujuće: Mnogima bi noge zadrhtale pred ubitačnim pogledom koji je ponovo tu

Sprema se za meč

Mike Tyson izgleda zastrašujuće: Mnogima bi noge zadrhtale pred ubitačnim pogledom koji je ponovo tu

M. Šljivak

Mike Tyson se žestoko priprema za borbu protiv Royja Jonesa JR-a.

Borba između dvojice bokserskih velikana zakazana je za 12. septembar u Kaliforniji, a sigurno je da ćemo moći uživati u istinskom spektaklu.

Obojica boksera vrijedno se spremaju. Jones to radi u tišini i bez puno buke, a Mike Tyson naravno privlači mnogo više pažnje.

Odavno je Iron Mike u centru pažnje. Sa 54 godine mnogi mu savjetuju da se ne šali i da se ostavi priče o povratku u ring, ali on bez ikakve dileme ima namjeru da pokaže ko je i šta je.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CDZuM4xh3DO/[/instagram]

Tyson izgleda zaista zastrašujuće. Ponovo ima taj ubitačan pogled koji mu je oduvijek bio prisutan dok je nokautirao rivale u najboljim godinama.

Mnogima bi noge zadrhtale i dan danas.

Promo

Top Komentari

Bulle
Trebo je nac lenoxa da ga isprebija opet :)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi