Tyson se prisjetio dana kada je pretukao sedam prostituki

Kontroverzni bokser

Tyson se prisjetio dana kada je pretukao sedam prostituki

A. Čaušević

Proteklih mjeseci Mike Tyson je bio u centru pažnje, prvenstveno zbog transformacije svog tijela, a zatim i otkrivanja do sada nepoznatih detalja iz njegovog života. 

U razgovoru za inostrane medije Tyson je otkrio možda i najmračniju epizodu svoje životne priče. Čelični Mike se prisjetio kako je pretukao sedam prostitutki dok je konzumirao morfijum.

Pod utjecajem droga američki bokser je mislio da ga prostituke žele opljačkati, zbog čega ih je pretukao.

"Nikad ne volim ležati sam na krevetu hotelske sobe, bilo da je pored mene pas ili prostitutka. Ovo je zaista mračna epizoda. U hotelu sam, pored mene je sedam žena, tu su morfij, kokain, neke tablete slične viagri, moja marihuana i konjak", kazao je Tyson.

"Tada sam dotakao dno. Bio sam paranoičan, mislio sam da me te žene žele opljačkati i uznemiravati. Počeo sam ih udarati, bio sam u zamračenom prostoru. Nisam im želio predati svoju dušu, tada sam dotako dno i zahvalan sam što sam ovdje", dodao je Amerikanac.

"Više ne koristim kokain. Više ne. Čist sam već tri godine", poručio je Tyson koji se priprema za egzibiconi meč protiv Roy Jonesa 12. septembra.

Top Komentari

Denchi
To su ustvari bili igraci zeljeznicara, tako da je sve u redu :)
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi