Mike Tyson je zvijer kada je boks u pitanju, ali šta ćete tek reći za njegovog sina Miguela

Zna se na koga je talentovan

Mike Tyson je zvijer kada je boks u pitanju, ali šta ćete tek reći za njegovog sina Miguela

E. Čaušević

Legendarni američki bokser Mike Tyson oduševio je javnost prije nekoliko mjeseci kada se odlučio vratiti treninzima u teretan i boksu.

Tyson više od deset godina uopšte nije trenirao niti je ulazio u ring što je na njemu ostavilo dosta traga. Legendarni bokser je imao problema s viškom kilograma, ali je odlučio da je vrijeme za promjene.

Ovaj 53-godišnjak je kućnu izolaciju iskoristio za žestoke treninge i povratak boksu, te je oduševio javnost kada je pokazao da je u fantastičnoj fizičkoj formi nakon dugi niz godina.

Odavno se špekuliše da će se Tyson vratiti u ring i on je to potvrdio, ali riješ je samo o mečevima u humanitarne svrhe. Pored toga on trenira i svog sina Miguela koji je također "mašina".

Na društvenim mrežama pojavio se snimak treninga Tysona i njegovog sina, a Miguel je također pokazao da je itekako talentovan za boks. Miguel se profesionalno ne bavi boksom, ali nakon talenta kojeg je pokazao na treninzima sigurno da sada ozbiljno razmišlja o takvoj karijeri.

Tyson je poručio da oni treniraju samo jer Miguel želi biti u formi, ali sigurno da je i on bio iznenađen onim što je njegov sin pokazao i zbog toga može biti itekako ponosan. No, da li će Miguel odlučiti krenuti stopama svoga oca i ući u svijet boksa ostaje nam da vidimo.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CBqWNNZprQK/[/instagram]

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi