Otkrio je zašto je sada smireniji nego prije

Mike Tyson: Kako sam ubio monstruma u sebi?

3

Komentari (3)

Mele
Ego u tebi je ubio Lenox koji te je poslao na pod, Holifild kojeg si ugrazao i prvi Buster Douglas koji te jos 90 prvi nkautirao, mada jedan od najboljih udaraca i boksera, najmladji sampion sa 20 g , ali ne neki tehnicar, Lenox , Ali, Joshua su tehnicari i klasa.
Babo
Najbolji bokser svih vremena,a Ali najveci bokser svih vremena.
Ibro
PA nije bio bas najbolji jer vise od 5 rundi nije mogo boksati. Sve sto je pobijedjivo to see trebalo desiti do 5-e runde .Ali je jedno vrijeme bokso I po 20 rundi to Tyson nebi mogo ni zamisliti a pogotovo protiv jednog Frazier kojeg jednostavno nisi mogo oboriti
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.