Šokantna izjava velikog Mikea Tysona: "Smrt moje majke je bila najbolja stvar koja mi se dogodila"

Tada je sve krenulo

Šokantna izjava velikog Mikea Tysona: "Smrt moje majke je bila najbolja stvar koja mi se dogodila"

E. Škorić

Slavni bokser Mike Tyson (55) dao je jednu čudnu izjavu dok je gostovao u podcastu bivšeg NFL igrača Shannona Sharpa.

Tyson je govorio o svojoj slavnoj karijeri, za koju vjeruje da ne bi bila tako uspješna da mu nije umrla majka kada je imao samo 16 godina.

"Jedna od najboljih stvari koja mi se dogodila je smrt moje majke, jer se on a brinula o meni kao o djetetu. Nikad se ne bih tukao na ulicama, nikada se ne bih naučio braniti na ulici da ona nije umrla", rekao je Mike Tyson.

Njegova majka Lorna umrla je od raka 1982. godine, tri godine prije nego što je Mike postao profesionalni bokser.

Mike je više puta bio u zatvoru, a odrastao je u zloglasnoj njujorškoj četvrti Brownsville.

Za majku je kazao da je znala biti agresivna, da nije imala društveni život i da nije previše radila, ali da se nikoga nije plašila.

"Jako puno je pila i imala je puno momaka", rekao je Tyson.

Svoj novac koji je zaradio od boksa slavni borac je uložio u posao koji se bavi proizvodnjom i prodajom marihuane. Priznao je da je ranije u prošlosti svaki mjesec izdvajao preko 30.000 eura kako bi se "opuštao".

"Uvijek sam znao prednosti, ali to je bilo protuzakonito. Kad mi se um ugasi, ugasi se. Ne želim ništa, sve mi postaje neprijatelj. Počeo sam pušiti '97. i ne mogu prestati. Ja sam druga osoba kad ne koristim marihuanu", priznao je Mike.

Takođe je rekao da je njegova najveća snaga zapravo u njegovim manama. "Bez njih sam ništa. Jedni problem je što ne znaš da ih imaš. Rođeni ste s manama, ne možete si pomoći", zaključio je bivši bokserski šampion.

Top Komentari

Goran86
Gledao sam intrvj. Kad kaze da mu je mati dovodila momke njih 4, 5 kuci...imala kljuceve zena, qarindzali je po citavu noc, on i dan danas ima nocne more od tolikog tucanja, do jutra se udaralo..
1 0
Goran86
Covek na miru nije mogao da zivi, hajde sto je od njega uzimala novac muzla ga.. placala stim novcem momke da je *****dzaju. MT sada uziva njegov posao tek ima da sazrije.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi