Mike Tyson u zatvoru živio kao kralj: "Toliko sam se seksao da nisam mogao otići do teretane"

Sada mu to više nije zabavno

Mike Tyson u zatvoru živio kao kralj: "Toliko sam se seksao da nisam mogao otići do teretane"

Endin Čaušević

Mike Tyson se prethodnih sedmica nalazi u centru pažnje nakon što je odlučio ponovo da počne trenirati i najavi svoj povratak u ring.

Ovaj 53-godišnjak je oduševio sve nevjerovatnom transformacijom jer izgleda bolje neko ikad. Kućna izolacija je Tysonu itekako koristila jer je odlučio ponovo da počne trenirati, a kada je vidio da je magija još uvijek tu najavio je povratak u ring.

Bivši svjetski prvak je već neko vrijeme jedna od glavnih tema u svijetu sporta, te često daje intervjue. Tyson je devedesetih bio na vrhuncu svoje karijere, ali je zbog svog skandaloznog ponašanja "bacio" nekoliko najboljih godina.

Naime, od 1992. do 1995. godine bio je u zatvoru u Indianapolisu, ali je i tamo živio kao kralj. Tysonu u zatvoru nije ničega falilo, a jednu stvar imao je napretek - to je seks.

Otkrio je da je prije odlaska u zatvor spavao dnevno sa po 15 žena, a ni u zatvoru se to nije promijenilo. On je zaveo ženu koja je bila savjetnica za borbu protiv droge, a i druge djevojke su ga često posjećivale u zatvoru.

 The boxing icon has outlined how his lavish lifestyle, partying and womanising cost him a fortune

"Imao sam tada toliko seksa svaki dan da sam bio umoran da odem u teretanu i treniran. Po cijeli dan bih samo ležao u svojo čeliji. S ovoliko godina više ne mogu da spavam s toliko žena dnevno, ali i dalje sam jako dobar. Seksati se sa ženama po cijeli dan više nije zabavno kao tada", priznao je Tyson.

Top Komentari

Penderinos
Sekso bi se i ja sa 100/d da imam milione na računu i da mogu platiti kurave. Prije par dana objavljujete onaj rodman se seksao sa 200 žena u životu, Lamar Odom isto prco na svakom koraku, onaj Wilt Chamberlain 2000 treba okrenuo na ledja, pa sad mayweather cesto umoci, stvarno ove crncuge su nevjerovatno zaostali, jarane pa da se radi o ljepotanima i razumio bih, ovako sve rugoba do Rugobe, lahko je platiti kurvu
2 5
Mele
Pa zar je 200 zena neka ogromna cifra, znam ljude koji su imali po par hiljada u krevetu, bez placanja, a i sam sam ih imao preko 500 sigurno..bez i jedne marke da platim, osim naravno neko pice, ili izlazak ako smo dobri prijatelji ili u vezi..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi