Miočić ne želi novu borbu s Cormierom, njegova želja je Tyson Fury

Ne zanima ga novi okršaj s Amerikancem

Miočić ne želi novu borbu s Cormierom, njegova želja je Tyson Fury

E. Škorić

UFC-ov prvak Stipe Miočić ne želi da se ponovo bori s Danielom Cormierom.

Amerikanac je dobio prvu borbu Miočića, a u drugoj je dominirao hrvatski borac koji je apsolutni šampion teške kategorije, a sada se svi nadaju novom okršaju dvojice boraca.

Međutim, Miočić poručuje da bi ipak radije da se bori s Tysonom Furyjem.

"Gledao sam Tysona Furyja kako vježba MMA sa Darrenom Tillom i ušao bih u ring s njim. Zapravo bih baš jako volio boksati sa Furyjem!", poručuje Miočić.

"Fury je sjajan borac i sjajan dečko. Mislim da bi nas dvojica napravili baš pravi borilački spektakl. Zašto boks, a na UFC? Ma predugo bi trajalo da on nauči sve borilačke tehnike potrebne za UFC", dodao je Miočić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi