6

Komentari (6)

Keno
King_Kenny
...kakav supacki napad s ledja,covjek je mislio da mu je sudija pokazao da ide u kut na brojanje zbog onog udarca koljenom.
Babuka1
Ali sudija nista pokazao nije :D
kukuruz
@Babuka1 Kad ćeš mu nanijeti štetu, treba biti čovjek i dati mu priliku da stavi ruke u položaju da ne bude gore ako ne namjeravaš da ga ubiješ. Ovo je tipični crnački potez.
King_Kenny
@Babuka1 ...nije,ali ocigledno je da se covjeku ucinilo da jeste i okrenuo se da ode u ugao,a ovaj onako hinjski s ledja...drago mi je da ga je lik nokautirao u revansu.
Babuka1
Ljudi borba traje dok se ne oglasi zvono za kraj runde ili dok sudija istu ne prekine. U ovom slucaje se ni jedno nije desilo, dakle udarac je legitiman. Mozda nekom izgleda kao supacki, ali je sve regularno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti