Ludi Diaz u sceni za pamćenje: Toliko je prepao MMA borca da je pivo letjelo po dvorani

Archeru to nije bilo smiješno

Ludi Diaz u sceni za pamćenje: Toliko je prepao MMA borca da je pivo letjelo po dvorani

Endin Čaušević

Poznati Youtuber, Jake Paul, u subotu je ponovo ušao u ring i nokautirao je bivšeg UFC prvaka Tyrona Woodleyja.

Ova borba privukla je veliki interes javnosti, ali i poznatih svjetskih boraca koji su iskorisitli priliku da dođu u dvoranu kako bi uživali u borbi.

Jake Paul je uspio da nokautira Woodleyja i pokaže koliko je napredovao iako su mu se svi smijali prije nekoliko godina kada je poručio da se želi baviti borilačkim sportom i to profesionalno.

Na ovoj borbi bio je i MMA borac Nate Diaz koji je u pratnji policije napuštao dvoranu, a onda je napravio pravi haos.

Svi u dvorani su se smijali kada je Diaz trznuo čovjeka koji je zbog toga prolio svoje pivo jer je mislio da će ga MMA borac udariti, ali na kraju to nije uradio.

Ovaj video postao je hit na društvenim mrežama i mnogi su se smijali kako se čovjek prepao kada je Diaz krenuo na njega, ali niko nije ni slutio da je u pitanju još jedan MMA borac i to Carrese Archer.

Archer se iznenadio kada je Diaz krenuo na njega jer to nije očekivao, te je poručio svima koji mu se smiju da Diaz nije nikakav "gangster" zbog onoga što je uradio.

"Vidim da se svi smiju videu koji se pojavio. Vi mislite da je Nate Diaz neki gangster. Došao je u pratnji policije koja ga je štitila, a onda mene trza kao da će me udariti kada nisam ni obraćao pažnju na njega. To je kukavica i da smo se sreli na ulici ovo bi se sigurno drugačije završilo. Lako se praviti hrabar kada te policija čuva. Trzneš nekoga i kreneš da bježić. Pravi gangster", napisao je Archer.

Top Komentari

denimen9
Sama činjenica da onaj mali Khabib nikad nije smio protiv Diaza u ring dovoljno govori kakva Nate zvijer!
1 5
sargan74
Majmun 12 borbi izgubio pa mora ovako karijeru graditi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi