9

Komentari (9)

Mele
Ne svadjajte se oko toga, imam crne iz cijele Afrike sto poznajem, od Maroka do Tanzanije i Konga..Dosta je dobrih i obrazovanih, ali vecina nije nasa kultura, za zivot, kucu, saobracaj , sport , muziku itd. Ipak su oni jedan drugi svijet, Evropa i Amerika im dodje kao paradis...Za Aziju i Australiju ne znam..Nisam zivio tamo..
Malilav22
Opljackao Banku ukrao Auto i pocao na Policajca i dobije vecu kaznu nego oni koji su pocinili genocid po Srebrenici
Penderinos
To je ono sto ja uvijek govorim al' ispast ce da sam rasista
kiki
mozda nisi rasista al si zato glup.Eto bjelac nikad nije opljackao prodavnicu,ukrao auto ili pucao na policiju....
Zulfikar
Nemoj ti vise nista govoriti, samo suti i tako nas postedi retarditisa.
Jupp
@Penderinos ta ti znas glupane.. vjerovatno crnca u zivotu vidio nisi osim na malim ekranima, a kamol upoznao ali zato baratas teskim rijecima.. tvoja mrznja prema crncima samo govori o koeficijentu inteligencije, koji je ogranicen kao i tvoj stav prema njima!
Benjamingst
@Penderinos pa puni su zatvori pi USA BIJELACA I latinosa....
Adnanos
Na fakultetu sam sreo crnca iz Nigerije koji je tada bio u Svedskoj 4 godine i zavrsio ekonomski fakultet a u isto vrijeme je zavrsio i za zubara. Ima divni i pametni ljudi iz svi zemalja a isto tako i budaletina.
Benjamingst
@Adnanos upravo tako, ja imam komsiju crnca professor na university of Sacramento kao I njegova zena pedagog. Crnce gledam kao I sve ljude svijeta, meni su dragi I jako su drustveni itd
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.