Nema seksa dok se borba ne završi: Nisam bio sa ženom već 12 sedmica
Tyson Fury je na vrh bokserskog svijeta stigao 2015. godine kada je sa trona skinuo do tada nepobjedivog Ukrajinca Vladimira Klička (Foto: Instagram)

Pred meč sa Wilderom

Nema seksa dok se borba ne završi: Nisam bio sa ženom već 12 sedmica

M. Šljivak

Tyson Fury će 1. decembra ponovo u ring i pred sobom će imati najveći izazov karijere.

Britanac će se boriti za WBC titulu protiv Deontaya Wildera, a pobjednik meča će na megdan Anthonyju Joshui u borbi za apsolutnog prvaka svijeta.

Fury je potpuno spreman za ovaj meč. Kilažu je potpuno regulisao, a odlučio je da se tokom priprema odrekne i seksa jer se želi potpuno posvetiti borbi.

Otkrio je Fury kako nije imao seks već 12 sedmica, ali za sada mu je najbitnija borba.

"Nisam imao seks 12 sedmica. Ne želim da me ništa poremeti pred meč. Rijetkost je vidjeti da se bore dvojica koja su naših fizičkih predispozicija i uvijek postoji velika opasnost od oštećenja mozga kada dobijete udarac od velikog čovjeka", rekao je Fury.

Gipsy King je nedavno otkrio kako je u debitantskoj borbi prije 10 godina imao seks samo dva sata prije meča.

"Dosta toga je pošlo naopaku u mom debiju i na kraju sam imao seks dva sata pred meč. Napalio sam se, neću lagati. Moja žena je bila tu kraj mene i kroz glavu su mi prolazile razne prljave misli. Zato nije dobro kada vam je partner blizu, ali ja volim kada imam društvo uz sebe. Mene seks ne slabi, daje mi energiju i zato sam uspio pobijediti u prvom meču", rekao je Fury.

Ipak, na pripremama za meč sa Wilderom Furyjeve žene nema, jer ipak je ovog puta sav fokus stavljen na borbu za WBC naslov.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi