Nestvarna promjena: Andy Ruiz će Joshuu dočekati mršaviji nego ikad
(Foto: EPA)

Potpuna transformacija

Nestvarna promjena: Andy Ruiz će Joshuu dočekati mršaviji nego ikad

Midhat Šljivak

Šampion svijeta teške kategorije Andy Ruiz izgubio je veliki broj kilograma pred revanš meč protiv Anthonyja Joshue 7. decembra u Saudijskoj Arabiji.

Meksikanac je u borbi održanoj 1. juna imao gotovo 122 kilograma. To mu nije smetalo da šokira bokserski svijet i da nokautira apsolutnog favorita.

Ipak, za revanš je odlučio da skine veliki broj kilograma. Iako su mnogi imali sumnju da je izgubio dosta na težini, on je sve sumnje otklonio fotografijom koju je postavio njegov sparing partner Michael Hunter.

Ovako izgleda Andy Ruiz nešto više od mjesec dana prije borbe.

Top Komentari

Chupy
Jos jedan dokaz da se škemba moze čampati sa pločicama, itekako ?
4 0
Mele
Podnosi teske udarce kao magarac, Josua ga je lemao, ali je mrcina izdrzala pa ga umornog nokautirala, Potcijenio ga je sampion, ali ovaj put nece sigurno, prebice ga...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti