Nezapamćen luksuz: Pogledajte kako je u Emiratima dočekan prvi čovjek UFC-a

Dana White može da mirno spava

Nezapamćen luksuz: Pogledajte kako je u Emiratima dočekan prvi čovjek UFC-a

M. Šljivak

Prvi čovjek UFC-a Dana White će sa saradnicima narednih pet nedjelja provesti u Abu Dhabiju gdje će biti organizovano nekoliko zaista velikih borbi.

Sve će biti završeno 24. oktobra velikim obračunom Khabiba Nurmagomedova i Justina Gaethjea, a White će u Emiratima moći da uživa u nestvarnom luksuzu.

Domaćini su bili veoma obazrivi prema šefu UFC-a. Spremili su mu zaista neviđen luksuz u apartmanu i dobio je apsolutno sve što je tražio, pa čak i više od toga.

Naravno, Dana je sve objavio javno. Pohvalio se novim mjestom boravka, sve mu je na dohvat ruke i sigurno da će mu ovo biti još jedno nezaboravno iskustvo.

Impresivno, mora se priznati.

Top Komentari

DadiG
Cuj legenda, kreten najobicniji koji se kune u trumpa
2 4
Chupy
Nek se u Emiratima toci Proper. To je jedino bitno. To su inace veliki muslimani.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi