Nezapamćena suspenzija u MMA svijetu: Borella van oktagona do 2044. godine

Dilala drogu u klubu

Nezapamćena suspenzija u MMA svijetu: Borella van oktagona do 2044. godine

M. Šljivak
Teme:

Nezapamćenu suspenziju od strane Nacionalne antidoping agencije Italije dobila je UFC borkinja Mara Romero Borella.

Ona je suspendovana na čak 26 godina i to zbog preprodaje droge i zabranjenih supstanci i za nju je MMA karijera, barem u Italiji, završena.

Borella je 2014. godine dobila suspenziju od 15 godina. Ipak, odlučeno je da joj se kazna dodatno poveća i za nju je proefesionalna karijera završena, jer se borbama može vratiti tek 2044. godine.

Sa njom je u prodaji kanabisa i kokaina, te mnogih drugih lakih i teških druga, pao i njen dečko, italijanski ragbijaš Filippo Masserati.

Drogu su prodavali u borilačkom klubu koji je u vlasništvu 32-godišnje MMA borkinje koja međutim usprkos suspenziji u Italiji ima redovne mečeve u UFC-u.

Ona je početkom godine poražena od Katlyn Chookagian i pitanje je hoće li se više pojavljivati u ovoj organizaciji.

Top Komentari

Racku Jaja
"UFC borkinja" boze sacuvaj...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi