UFC postaje dno dna gdje će pravi borci biti u manjini

YouTube zvijezda želi meč u UFC-u

UFC postaje dno dna gdje će pravi borci biti u manjini

Midhat Šljivak
Teme:

UFC je još uvijek najjača borilačka organizacija na svijetu, ali kako je krenulo uskoro će postati simaptični šou baš kao što je to WWE gdje za publiku popularni kečeri naprave spektakl.

Sve je više borbi u UFC-u koje vrijeđaju istinske zaljubljenike u MMA, pa smo tako mogli gledati nekoliko kečera koji su se brukali po oktagonu (čitaj CM Punk)...

Prvi čovjek najelitnije borilačke organizacije Dana White čini sve kako bi prodao što više prenosa, pa čak razmišlja i da organizuje borbe slavnih osoba.

Javio se zatim i YouTube zvijezda Paul Logan. On se nada da bi se to moglo i desiti i spreman je da se bori u UFC-u.

"Pomisao da bih se mogao boriti u UFC-u je jako uzbudljiva. Konačno bih mogao koristiti svoju hrvačku bazu. Ali, čujem da neke druge zvijezde žele dobiti moju šaku prije toga", napisao je Logan.

On je nedavno imao borbu sa drugom zvijezdom društvenih mreža KSI-jem. Meč je završen neriješeno, ali su prodali čak 800.000 prenosa i privukli su pažnju UFC-a.

To je naravno privuklo Whitea i čini se da UFC polako postaje samo jedan veliki šou u kojem će pravi borci biti manjina.

Top Komentari

AfrikaPaprika
Pusti ga u kvadratu sa McGregorom da ga pravi borac sveze ko klaun balona
11 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi