Policija gleda, niko ne smije ni da mrdne i da spasi momka: Izbacivač nije imao milosti
Izbacivač i gost su se zakačili na ulasku u klub i na kraju je došlo do teškog nokauta (Foto: Screenshot)

Teško prebijanje

Policija gleda, niko ne smije ni da mrdne i da spasi momka: Izbacivač nije imao milosti

M. Šljivak

Neimenovani momak dobio je žestoke batine u jednom noćnom klubu, a izbacivač koji je MMA borac nije imao milosti prema očigledno mnogo slabijem protivniku u čiju zaštitu niko nije smio stati.

Izbacivači u noćnim klubovima često znaju pretjerati u reakciji, ali ima situacija kada jednostavno moraju reagovati prema bahatim gostima kojih za jednu noć bude i previše.

Vlasnici poznatih noćnih barova često angažuju MMA borce kao osiguranje. Mnogi od njih imaju kratak fitilj i žestoko reaguju na provokacije.

Jedan takav radi na vratima jednog kluba u Portugalu. Navodno, radi se o MMA borcu koji je iskoristio sve što posjeduje kako bi prebio dečka na ulazu.

Snimak koji se pojavio pokazuje raspravu između izbacivača i nepoznatog momka. Odjednom dolazi do udarca i momak odlazi na pod.

Oglasi

Vidljivo je da je izbacivač čovjek koji zna kako se tući i da su iza njega godine treninga, pa je nakon bokserskih tehnika koristio i jiu jitsu da onesposobi protivnika, što se na kraju i desilo.

Nesretni momak nije imao šanse. Dobio je žestoke batine i zaspao je na podu od gušenja i udaraca koje je primio.

Nevjerovatno je zaista što apsolutno niko nije reagovao. Svi su mirno posmatrali prebijanje momka, pa čak i policija.

Policajci su naknadno reagovali. Došli su do izbacivača i samo su kratko porazgovarali s njim te nije došlo do bilo kakvog hapšenja.

Ovog što je dobio batine prebacili su u bolnicu i mnogi ne mogu da vjeruju da je i policija ovako reagovala nakon zaista žestokog obračuna.

Scene koje se pojavljuju na snimku su uznemirujuće i nisu za one koji bi mogli imati problema sa zdravljem.

Oglasi