Obračun ozloglašenih huligana jedan na jedan: Čuli su se nezapamćeni jauci, ali uzalud

Brutalan obračun

Obračun ozloglašenih huligana jedan na jedan: Čuli su se nezapamćeni jauci, ali uzalud

M. Šljivak

Borilačka promocija 'King of the streets' postala je poznata po organizovanju zaista brutalnih mečeva.

Tako su u prethodnom periodu imali nekoliko borbi koje su završavale stravičnim nokautima, a ovog puta su odlučili otići i korak dalje.

Pružili su priliku navijačima huliganima da se međusobno obračunaju. U areni su se našli Oak, huligan iz grupe navijača poljske Arke, te Bery, huligan iz češkog Brna.

Bio je to krvav obračun kojeg je Oak odlučio okončati na zaista jeziv način. Nije mu bilo dovoljno što je zadavao udarce protivniku već je odlučio da ga ostavi bez oka.

Punom snagom stisnuo je oko rivalu. Ovaj je jaukao od bolova, tapkao je kako bi se borba završila, ali Oak nije imao namjeru da ga pusti.

Sudija koji je uglavnom u ovim mečevima tu radi reda uspio je odvojiti Oaka od Beryja i vjerovatno mu je spasio oko.

Oglasi

Iako vole vidjeti krvave obračune, navijači i fanovi slobodne borbe šokirani su onim što su vidjeli. Smatraju da je ovaj potez Poljaka bio previše.

"Glupo ponašanje. Zašto bi iko napravio ovako nešto?", pitaju se brojni navijači.

Ima i onih koji podržavaju ovako ponašanje. Tvrde da je ovo prava borba.

"Prava borba. Nema pravila, nema sra*a o nekom kodeksuu časti. Ovako se bori kada vam je život u opasnosti", jedan je od komentara.

'King of the streets' postala je ozloglašena borilačka organizacija. Oni su odlučili da sve odrađuju bez previše pravila i šansu da se bore dobijaju samo oni koji se smatraju žestokim momcima.

Promo

Povezano

Oglasi

Najnovije vijesti