Osiguravaju se uši Royja Jonesa pred meč sa Tysonom

Menadžer dao javnu ponudu

Osiguravaju se uši Royja Jonesa pred meč sa Tysonom

M. Šljivak

Menadžer Royja Jonesa Juniora, Zsolt Barna, odlučio je svom klijentu nabaviti osiguranje od ugriza Mikea Tysona.

Jones će se sa Tysonom naći u ringu 12. septembra, a kako ne bi ništa prepustio slučaju, Barna je objavio tender za osiguravajuće kompanije koje nude zaštitu ušiju njegovog klijenta od ugriza Mikea Tysona.

Iron Mike je 1997. godine Evanderu Hoylfieldu odgrizao komadić uha. To ga je dovelo do diskvalifikacije i poraza, te kazne od tri miliona dolara.

Barna ne želi da rizikuje. Odlučio je osigurati uho Royja Jonesa, ali u ovom slučaju i pretjeruje, jer se radi o egizibicionom meču.

Tyson i Jones će u ring 12. septembra. Sudija u ovom meču nema, a pobjednika u osam rundi borbe može donijeti samo nokaut.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi