Tysonu ponuđen revanš protiv čovjeka koji ga je nokautirao: Tu borbu definitivno želim!

Williams čeka Iron Mikea

Tysonu ponuđen revanš protiv čovjeka koji ga je nokautirao: Tu borbu definitivno želim!

Midhat Šljivak

Mike Tyson oduševio je sve kada je najavio svoj povratak u ring.

Iako ima 53 godine Iron Mike i dalje žestoko udara. To je pokazao odmah na početku treninga, a njegova je želja da odradi nekoliko egzibicionih mečeva u dobrotvorne svrhe.

Odmah su se javili mnogi koji bi se rado borili protiv Tysona, a među njima je i čovjek koji ga je i nokautirao u samom finišu karijere.

Britanac Danny Williams (54-28) nokautrao je Tysona u njegovom pretposljednjem meču u karijeri 2004. godine. Sada mu želi ponuditi revanš i spreman je da ponovo uđe u ring s njim.

"Mogu potvrditi da su moji agenti kontaktirali Tysona. Čekamo odgovor, ali to je borba koju definitivno želim. Zainteresovan sam za novi meč protiv Tysona", rekao je Williams.

Danas 46-godišnji bokser je imao omjer 31-3 kada je pobijedio Tysona. Međutim, od tada je izgubio ogroman broj borbi i sigurno da bi mu novi meč s Iron Mikeom donio ogromnu popularnost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi