Bacio je cigaru, skinuo majicu, a zatim je u sekundi 'zbrisan' od MMA borca
Foto - Screenshot

Želio se dokazati

Bacio je cigaru, skinuo majicu, a zatim je u sekundi 'zbrisan' od MMA borca

M. Šljivak
Teme:

Nepoznati muškarac izazvao je MMA borca Na borbu, a sve se odigravali na parkingu jednog tržnog centra.

Gotovo da ne postoji muškarac koji se ne bi volio isprobati u borbi s nekim ko trenira MMA da bi znao koliko je zapravo žestok, a za ovog nesretnika sve je završilo veoma bolno.

Iako mnogo veći i teži od borca, čiji identitet nije otkriven, ovaj momak nije imao šanse protiv školovanog MMA borca i brzo je sve bilo gotovo.

Bacio je cigaru, skinuo je majicu, krenuo je hrabro, ali bilo je jasno da nema šta tražiti protiv momka koji dobro zna kako se boriti.

Borac je prvo uputio low kick i čovjek je završio na podu. Nije odustao već je krenuo dalje, ali zatim je uslijedilo bacanje na pod od kojeg više nije ustao.

Pred obračun su se jasno mogle čuti riječi: "Ne radi to, prijatelju. Ne radi to".

Međutim, on nije želio poslušati. Krenuo je i završio nokautiran i sigurno da će drugi put dobro razmisliti hoće li se upustiti u ovakve avanture.

Top Komentari

Goran86
Mene je sramota za njega
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi