Pogledajte kako izgleda oko UFC borca nakon sinoćnjeg meča

Prizor nije nimalo prijatan

Pogledajte kako izgleda oko UFC borca nakon sinoćnjeg meča

Teme:

Američki MMA borac Niko Price prošao je vrlo loše tokom sinoćnjeg UFC 249 eventa.

On je izgubio od Vicentea Luquea sudijskim prekidom u trećoj rundi jer je u tom trenutku njegovo oko bilo u katastrofalnom stanju.

Nakon meča hitno je prevežen u bolnicu gdje je dobio nekoliko šavova, a poslije se pojavila i fotografija koja pokazuje kako sve to izgleda bez krvi i znoja.

Ni u ringu nije bilo nimalo prijatno, a kamo li kasnije kada se sve ohladilo i dodatno nateklo.

Koliko je Price samo snažan pkazuje i činjenica da je uprkos porazu i užasnom stanju oka bio dobro raspoložen u trenutku prekida meča pa je prišao svom rivalu, zagrlio ga i čestitao mu na pobjedi.

Nakon toga doktori su ga odmah pregledali, dali mu prvu pomoć i poslali ga u bolnicu u Jacksonville, Florida.

Ovo je bila svakako jedna od najzanimljivh borbi inače fantastične UFC večeri. Gledatelji su mogli uživati u prvom sportu koji se vratio u Sjedinjenim Državama nakon pandemije Covid19.

Do kraja mjeseca očekuju nas još dva UFC eventa.

[twitter]https://twitter.com/Ta1jaNx/status/1259280664588943361[/twitter]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi