Khabib birao između Poiriera i McGregora
Foto - Screenshot

The Eagle se oglasio pred meč

Khabib birao između Poiriera i McGregora

M. Šljivak

Nekadašnji UFC-ov prvak lake kategorije Khabib Nurmagomedov komentarisao je predstojeći meč između Dustina Poiriera i Conora McGregora.

Trilogiju Poirier i McGregor završavaju 11. jula još jednim međusobnim okršajem, a Khabib je dao svoje mišljenje o ovoj borbi.

The Eagle vjeruje kako Conor ima šanse samo u prvoj rundi u ovom duelu.

"Sve je jasno kao i prije. Conor ima prednost u prvoj rundi, ali ako meč ode dalje, onda će pobijediti Dustin", rekao je nekadašnji prvak.

Conor je prije sedam godina nokautirao Poiriera u prvoj rundi, da bi u revanšu početkom ove godine Dustin uzvratio nokautom u drugoj rundi.

Pobjednik ove borbe vjerovatno će dobiti borbu za titulu lake kategorije koju trenutno drži Brazilac Charles Oliveira.

Poirier je u karijeri na omjeru 27-6-1, dok je Conor McGregor u karijeri ostvario 22 pobjede uz pet poraza.

Top Komentari

Mele
Za Gregora je ovo zadnja sansa ako zeli opet da se bori za titulu. Poraz ga udaljava i moze samo sa onim youtooberom u ring ha ha..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi