Pojavio se snimak s treninga Evandera Holyfielda koji je zabrinuo navijače: "Tyson će ga prebiti"

Nije brz kao nekada

Pojavio se snimak s treninga Evandera Holyfielda koji je zabrinuo navijače: "Tyson će ga prebiti"

Endin Čaušević

U posljednje vrijeme se sve više špekuliše o tome da će se Mike Tyson vratiti u ring i da će mu protivnik biti jedan od najvećih neprijatelja - Evander Holyfield.

Tyson i Holyfield imaju iza sebe burnu prošlost, a naravno najpoznatiji detalj jeste trenutak kada je Iron Mike odgrizao dio uha Holyfieldu tokom jednog meča.

Prethodnih sedmica Tyson se vratio u fantastičnu formu i iako ima 53 godine najavio je povratak u ring. No, Holyfield nije ostao dužan i pokazao je da on trenira i dalje kao zvijer, a ima već 57 godina.

Holyfield je poručio da nema ništa protiv borbe protiv Tysona i da je to moguće ukoliko Iron Mike bude imao hrabrosti. Ovih dana pojavio se i video s treninga Holyfielda koji je malo zabrinuo navijače.

Naime, jedan od fanova uspio je da snimi Holyfielda u ringu kako trenira, te su mnogi shvatili da više nije brz kao nekada. S druge strane Tyson skoro nikada nije bio tako spreman, a njegova brzina je i dalje nevjerovatna.

Zbog toga su mnogi poručili da bi Tyson bez problema savladao Holyfielda na kojem se vidi da su godine ostavile trag, barem što se tiče brzine njegovih pokreta i kretanja u ringu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti