Potpisom na tabletu najavio novi spektakl!

Cormier protiv Miočića

Potpisom na tabletu najavio novi spektakl!

Edmir Škorić

Stipe Miočić i Daniel Cormier imat će treću borbu.

Jučer je Amerikanac hrvatskog porijekla putem društvenih mreža najavio povratak u oktagon, a Cormier mu je poručio da je gotov.

Cormieru će to biti posljednja borba u karijeri, što je jedan od razloga zašto je želio da se borba s Miočićem što prije dogovori.

Na Twitteru je objavio fotografiju svog potpisa na tabletu, pa su odmah shvatili kao potpis ugovora njegove sljedeće i ujedno posljednje borbe koja bila trebala biti protiv Miočića.

Miočić se kao aktuelni UFC-ov prvak teške kategorije nije ni borio od prošlog avgusta kada je pobijedio upravo Cormiera. Prethodno je Cormier u prvoj borbi uzeo naslov Miočiću nakon četiri runde borbe.

Za sada nije potvrđen datum niti mjesto njihove treće borbe, ali je barem jasno da ćemo uživati u još jednom UFC-ovom spektaklu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi