Svi su optužili Khabibove pomoćnike da su napali Conora, ali istina je potpuno suprotna!

Irac prvi zadao udarac

Svi su optužili Khabibove pomoćnike da su napali Conora, ali istina je potpuno suprotna!

Endin Čaušević

Irski borac Conor McGregor poražen je jutros od Khabiba Nurmagomedova u meču za prvaka lake kategorije UFC-a.

Međutim, borba se nalazi u drugom planu jer svi pričaju o haosu kojeg je napravio Khabib nakon meča. On je preskočio ogradu i krenuo da se tuče sa članovima Conorovog tima koji su ga žestoko vrijeđali već mjesecima.

Kada je Conor htio da se uključi nastala je tuča i u kavezu u kojem su bili članovi Khabibovog tima. Došlo je do sukoba između njih i Conora, a dva člana Khabibove ekipe su nakon svega uhapšena. Ipak, američki mediji prenose da je zapravo Conor i počeo ovaj sukob.

Oni su imali šta da kažu irskom borcu, no navodno on je prvo jednog od članova udario šakom, a onda je došlo do tuče. Ipak, sve je brzo prekinuto i mnogi su mislili da je Conor napadnut, no Irac je prvi zadao udarac. Nakon svega nije tužio Khabibove pomoćnike koji su pušteni iz pritvora.

Top Komentari

DeroVolk
Ma pojep ga momao realno. A ovo vrijeđanje je samo pokazatelj koliko religija steti IQ!
15 35
Aduka
Picka smrdljiva prepotentna fuj
15 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi