Nije došao na press konferenciju: McGregor se oglasio na Twitteru i poslao jasnu poruku Khabibu!

Već sada želi revanš, ali...

Nije došao na press konferenciju: McGregor se oglasio na Twitteru i poslao jasnu poruku Khabibu!

Endin Čaušević

Ljubitelji UFC-a jutros su mogli uživati u spektakularnoj borbi između Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora za titulu u lakoj kategoriji.

Na kraju je pobjedu upisao Khabib u četvrtoj rundi nakon što je Conor predao meč. Veliki haos nastao je nakon meča jer je Khabib preskočio ogradu i obračunao se s timom Conora McGregora jer je bio bijesan na razne uvrede koje je dobio od njih.

Čak je Conor imao dodatni okršaj u kavezu sa dvojicom pomoćnika Khabiba. Nakon što se sve smirilo počela je press konferencija na kojoj se kratko obratio Khabib, dok se Conor nije pojavljivao pred kamerama. Ipak, Irac se kratko oglasio na Twitteru.

"Dobar udarac. Jedva čekam revanš", napisao je McGregor.

Top Komentari

Mr.Balboa
Hahaha jedva cekam,dapuste Khabiba ponovo u Ameriku hahaha!!!
40 0
velez mo
CONOR SE MAKSIMALNO IZBLAMIRO,U UFC-U JE MALA MACA ZA KABIBA MOZE BITI 5 REVANSA VAZDA CE GA POPUSITI U PARTERU POJMA NEMA NEZNAM SA CIM SE KURCIO.PROMJENI SPORT
34 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi