Prije Tysona, NBA "patuljak" protiv YouTubera

Biće svega u Kaliforniji

Prije Tysona, NBA "patuljak" protiv YouTubera

Mike Tyson će se zaista vratiti u ring, sa 54 godine. Boksaće Iron Mike 12. septembra egizibicioni meč protiv tri godine mlađeg, također legendarnog Roy Jones Juniora.

Čitav spektakl je pod okriljem "Legends Only League" , a održat će se u Dignity Health Sports Parku u Kaliforniji.

Naravno na "cardu" neće biti samo meč Tyson - Jones Jr.

Još uvijek se traže neke uvodne borbe, ali jedna od njih je već poznata.

Prije Tysona i Jonesa u ring će nekadašnji NBA košarkaš, jedan od nižih (175cm) koji su se okušali u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta, Nate Robinson i jedan od popularnijih "YouTubera" današnjice Jake Paul.

BREAKING: Nate Robinson will fight on the Mike Tyson vs. Roy Jones Jr. undercard on September 12! 😳 VIDEO of Nate: https://www.instagram.com/p/CC_pYp2Brko/?igshid=qzbs27b035e4

Posted by Courtside Buzz on Thursday, July 23, 2020

Robinson, nekada odlični playmaker Bullsa, Nuggetsa i Knicksa (i još mnogih drugih ekipa) je odavno izrazio želju da se okuša u borilačkom sportu, dok je Jake Paul već imao priliku boksati, protiv "kolega".

Top Komentari

Hix
Youtuber vec ima par meceva i vec 2-3 godine trenira i veci je par cm zanima me kolika je kvota
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi