Protivnik optužuje Harija da je lažirao skor: Gdje su sve te borbe?

Verhoeven sumnja u pobjede

Protivnik optužuje Harija da je lažirao skor: Gdje su sve te borbe?

Midhat Šljivak

Šampion Gloryja Rico Verhoeven će 21. decembra u holandskom gradu Arnhemu poželjeti dobrodošlicu u ring legendarmom Badru Hariju.

Čuveni Marokanac se vraća u ring nakon duge pauze, a provokacije od strane Gloryjevog šampiona Verhoevena su uveliko počele.

Tako je holandski borac posumnjao u istinitost broja nokauta koje ima Badr Hari. Ne vjeruje da ima 92 nokauta u 106 pobjeda.

"Kada ga najavljuju kažu da ima preko 110 borbi i 90 pobjeda nokautom. Međutim, ja sam opsjednut i provjeram protivnika, želim znati sve o njemu. Sve je na internetu, a kada sam tražio njega i gledao stare borbe, naći ćete 70 do 80 mečeva. Gdjje su ostale borbe? Znači li to da je u mladosti radio 40 mečeva i da su sve bili nokauti? Moj trener je godinama u sportu i on ne zna ništa o tim borbama. To je veoma čudno. Mislim da mu je omjer borbi prenapuhan", iskren je Verhoeven.

Također, ne vjeruje ni da je Hari bio povrijeđen u njihovom prvom meču koji je održam u decembru 2016. godine.

"Sumnjam u tu povredu. Prvo je gledao u jednu, pa u drugu ruku. Meni to sve izgleda sumnjivo i lažno", dodao je Verhoeven.

Holandski borac u karijeri ima omjer 55-10 uz samo 16 pobjeda nokautom.

View this post on Instagram

Casual sunday 🤣🤣🤣

A post shared by Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) on

Top Komentari

mile90
ima badr hari pobjede ko i veljko raznatovic, borio se s likovima što su jednom udarili u vreću. daleko od toga veliki borac, ali način života i mali gabariti nisu dopustili da bude najveći u K1 ikad, mislim da će ga riko opet izlupat ko vreću
0 9
BlackZ
Kao trece mile nemoj mnogo lupat kao otvoren prozor... Krivo ti je sto je momak musliman Znas da nije istina to sto pises,ali to tvoj bolestni um pise umesto tebe...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti